1. Nieuws
  2. Algemeen
  3. Nieuwe aanmeldingen van spelers bij KFC Alken

Nieuws

Nieuwe aanmeldingen van spelers bij KFC Alken

2 jaar geleden

By Christian Reniers

Sinds de lancering van KFC ALKEN VERENIGT hebben zich al 7 nieuwe spelers aangemeld. "Zij willen ook horen bij een club met zo'n professionele foto's en video's" aldus onze jeugdcoördinator Erwin Knapen

Nieuwe aanmeldingen van spelers bij KFC Alken

Het is fantastisch om te horen en te merken welke reacties er allemaal binnenkomen in verband met onze website, onze foto- en video-shoot, ons lancerings-event, ...  geweldig, dank allemaal voor de leuke en hartverwarmende boodschappen.

In de eerste week van onze lancering hebben we gemiddeld 45.000 pageviews per dag en 3.000 unieke bezoekers per dag op onze website gehad.

De Facebook-likes zijn gemiddeld 250 per persoon die iets hebben doorgestuurd en dat zijn er ondertussen meer dan 500, dat betekend meer dan 125.000 likes !!!

We zijn pas sinds 3 december online! Bedankt allemaal!

We zijn nu volop bezig met alle fooouuuutjes eruit te halen en dat zou dit weekend allemaal in orde moeten zijn. Bedankt voor het geduld!

Volgende week laten we jullie ook weten wat de clinic precies inhoud, welke tickets we in onze packs hebben en welke teambuilding activiteit we precies gaan doen met de opbrengst van onze packs-verkoop.

Wij houden jullie op de hoogte

Het KFC ALKEN team

Laatste nieuws