GAME "Together for Da Copa Festival"

Welke speler van KFC ALKEN droomt er niet van om ooit zélf eens zijn voetbalkunstjes LIVE te tonen op het gigantische HD-scherm van FESTIVAL DA COPA? 

Onze sponsor COHEZI organiseert het “Together for DA COPA FESTIVAL” spel waardoor alle categorieën van onze club de kans krijgen om tijdens het komende WK Voetbal een street-voetbaltornooi te spelen dat LIVE op het grote scherm wordt gebracht voor alle aanwezige, dolenthousiaste supporters. Nadien zal je mooie foto’s en schitterende videomontages terugvinden op www.kfcalkenverenigt.be. De praktische afspraken wanneer we met z’n allen naar het bruisende Kolonel Dusartplein in Hasselt gaan zal vanaf 1 mei worden gecommuniceerd via COHEZI én de club. 

Spelregels:

Tot 1 mei kan je per categorie (dus geen teams!!) punten verzamelen door inspanningen te leveren die ten goede komen aan de samenhorigheid en dynamiek binnen KFC ALKEN Verenigt. Er zijn 10 acties die een aantal puntwaarde hebben. Drie maal per week worden alle verzamelde punten per categorie ingediend bij de commerciële cel van de club.  Én op deze webpagina kan je de rangschikking volgen. Een voorbeeld van de rangschikking en de 10 verschillende acties van het spel lees je hieronder. Veel succes!!

Jullie 10 uitdagingen: 

  1. teamactiviteit georganiseerd (200p)
  2. totaal ticket topmatch (verkoop pakketten) (100p)
  3. aanwezig KRC GENK - AAGENT 11/03 (75p)
  4. stickerboek vol (100p)
  5. share ketting video (50p)
  6. teamnieuws (20p)
  7. aanwezig training (5p)
  8. aanwezig clubactiviteit (eetfestijn,…) (10p)
  9. aanwezig thuismatch 1e of jeugd (10p)
  10. aantal supporters per thuismatch (2p) 

Wat is FESTIVAL DA COPA?

Festival Da Copa is een openlucht supporters dorp voor de Rode Duivels met een mega groot scherm om onze mannen aan te moedigen.
Hieronder een sfeerbeeld van het EK 2016.